Om oss


Verktøyspesialisten.no er en nettbutikk som selger kvalitetsverktøy fra håndverktøy produsenten CetaForm, elektriske verktøy fra Panasonic, tennplugger fra NGK m.m. til sluttkunder i Norge. Er du bedriftskunde så ta kontakt med oss så hjelper vi deg også. Selv om nettbutikken er forholdsvis nyåpnet (2013) så ble firmaet vårt etablert i 1971... Verktøyspesialisten.no er nemlig en underavdeling av Telmo Control AS. Så folkene bak Verktøyspesialisten.no har vært i bransjen i mer enn 45 år. Det er trygghet for deg når du handler:)

For å holde lave priser må vi også holde kostnadene våre nede. Det kommer deg som kunde til gode - du handler uten masse tillegg for administrasjon etc. Verktøyspesialisten.no selger nesten utelukkende på nett, men for de som bor på Østlandet eller har veiene forbi - så har vi også en liten butikk på Skedsmokorset, Industriveien 1, hvor du kan se de aller fleste produktene vi har i sortimentet.

Verktøyspesialisten selger kun kvalitetsprodukter og kun til en gunstig penge: verktøy slik alle vil ha det!

Fornøyde kunder: Vår ambisjon er å være best på pris og levering og veldig gode på service. Opplever du at vi ikke er det så gi oss beskjed så vi kan bli enda bedre!

Husk: Riktig verktøy er halve jobben.

Velkommen til en trivelig handel!

Hilsen
Verktøyspesialisten.no
Org.nr. 919670150MVA

 

VI SPONSER JENSEN RACING:

For å være helt sikker på at våre verktøy holder det vi lover inngikk vi i 2017 sesongen samarbeid med Jensen Racing som bruker våre verktøy til å skru på "Superbike #35".
Nedenfor ser dere "vår mann" Stig Flemming Jensen før NM-runden på Rudskogen i mai/juni 2014.

Vi har også lagt ved et par bilder som viser verktøyene våre i sving.
Er verktøyene bra nok for en mann som ferdes i over 200 km/t til daglig så er det vel bra nok for deg og meg også:)

Følg med hvordan det går på: www.jensen-racing.net